Παρασκευή 3 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές «διαδρομές»
Μάνο Χατζηδάκη τραγουδούν η Ελλη Πασπαλά και ο Τασσης Χριστογιανόπουλος
Μάνο Χατζηδάκη τραγουδούν η Ελλη Πασπαλά και ο Τασσης Χριστογιανόπουλος
  • Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι από τους θεατρικούς κύκλους «Ματωμένος Γάμος», «Καπετάν Μιχάλης» και «Ο κύκλος με την κιμωλία», ερμηνεύουν η Ελλη Πασπαλά και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, την Κυριακή (9.30 μ.μ.), στην πλατεία Αυδή του Μεταξουργείου, στο πλαίσιο των «Θεατρικών Μονολόγων 2003». Στο πιάνο η Ιρίνα Βαλεντίνοβα Καρμπούχινα και στο βιολοντσέλο ο Renato Ripo. Είσοδος ελεύθερη.
  • Η Συμφωνική Ορχήστρα της Λάρισας σε συνεργασία με την Οπερα Δωματίου Αθηνών παρουσιάζουν την κωμική οπερέτα του Οφενμπαχ «Ο γάμος με τα φαναράκια», την Κυριακή (9 μ.μ.), στην αίθουσα «Ολύμπια» της Λυρικής Σκηνής. Ερμηνεύουν: Σ. Κυανίδου, Ελπ. Ζερβού, Μ. Μανσόλα, Ν. Στεφάνου, Αλ. Στύλιος. Σκηνοθεσία: Π. Παγουλάτος, μουσική διεύθυνση: Χρ. Κτιστάκης, σκηνικά - κοστούμια Αλ. Στύλιος, χορογραφίες Π. Γάλλιας.
  • Ταραντέλες και τραγούδια από τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας (Καλαβρία, Σαλέντο, Απουλία) ερμηνεύει το συγκρότημα «Grido», σήμερα, στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι). Αύριο στον ίδιο χώρο τα «Παλαιινά Σεφέρια» τραγουδούν κρητικά παραδοσιακά και δικά τους κομμάτια, ενώ την Κυριακή εμφανίζεται ο Βασίλης Αθανασόπουλος σε λαϊκά και ρεμπέτικα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ