Τρίτη 7 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Περιμένει... θαύμα

Με βαριά καρδιά έφτασε ο Ολυμπιακός στην Ιταλία όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στο Παλέρμο για το Kύπελλο ΟΥΕΦΑ (19.00 MEGA). Μετά το εις βάρος τους 3-1 του πρώτου αγώνα, ήρθε και ο τραυματισμός του Τζιοβάνι στον αγώνα με τον Ηρακλή, να δέσει την ψυχολογική κατάσταση των «ερυθρόλευκων».

Υστερα από όλα αυτά, ο στόχος πρόκριση μοιάζει ένα μακρινό όνειρο. Το ψυχικό σθένος των παικτών δεν είναι αρκετό να φέρει τη νίκη σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Παρ' όλα αυτά, ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μπιγκόν, στις πρώτες του δηλώσεις επί ιταλικού εδάφους, τόνισε: «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν άδικο και μπορούμε να το αποδείξουμε σήμερα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα η απώλεια του Τζιοβάνι είναι μεγάλη ζημιά, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς αυτόν...». Με το δεδομένο της απουσίας του Βραζιλιάνου παίκτη, προανήγγειλε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα προκειμένου να προφυλάξει ορισμένους βασικούς παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Στο ίδιο μήκος κύματος πιθανότατα θα κινηθεί και ο προπονητής της «Γιούβε», Κάρλο Αντσελότι, με τη διαφορά ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει ευκαιρίες για δοκιμές στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ