Τρίτη 7 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Στη Ρώμη τα σπουδαία

Την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη Β` φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγουν σήμερα οι ομάδες που συμμετέχουν στον 3ο και 4ο όμιλο.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο αγώνας της Λάτσιο με την Τσέλσι όπου κοντράρονται οι δυο πρωτοπόρες ομάδες του 4ου ομίλου. Οι «Λατσιάλι», που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας του Καμπιονάτο, θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα για το στόχο τους που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη, η Τσέλσι μετά την ήττα - σοκ που υπέστη το Σάββατο από τη Σάντερλαντ με 4-1 ψάχνει το «βάλσαμο» στην πατρίδα του τεχνικού της Τζιανλούκα Βιάλι.

Να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο στην πρώτη αγωνιστική ψάχνει σήμερα στην Ολλανδία και η Μαρσέιγ, που αντιμετωπίζει τη Φέγενορντ.

Μόνο η Ευρώπη απέμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης για να σώσει το γόητρό της και σήμερα θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της, αυτή τη φορά κόντρα στη Ρόζεμπουργκ. Στο άλλο παιχνίδι η «προβληματική» φέτος Μπάγερν θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Μόναχο στη Β` φάση, κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ