Σάββατο 11 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

«Διεθνής λαθρέμπορος»...: «Ο διεθνούς φήμης εθνικός μας λαθρέμπορος, επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την απύθμενη υποκρισία του, ασχολήθηκε με τα τηλεοπτικά show, αναζητώντας για μια ακόμη φορά "δικαιώματα" τιμητή. Προφανώς δεν αρκείται στα μεγάλα παιχνίδια που έπαιξε - και παίζει - με τη λαθραία τροφοδοσία "φίλων" στον πόλεμο του Ιράκ (παλιά του τέχνη κόσκινο), έχοντας πάντα ως μόνο κριτήριο τα μονοπύθμενα συμφέροντά του, αλλά εμφανίζεται ως υπέρτατος κριτής και της τηλεοπτικής αγοράς! Αν συνεχίσει την απύθμενη θρασύτητά του, θα κληθεί να απαντήσει στη Δικαιοσύνη για πολλά. Και, αυτή τη φορά, δε θα μπορέσει να αλλάξει την απολογία του ανάλογα με την πολιτική συγκυρία, όπως έπραξε στο παρελθόν» («ΕΘΝΟΣ»).

...και «εθνικός εργολάβος»: «Εξαιρετική ιδέα βρίσκει η διοίκηση του ΟΠΑΠ την πριμοδότηση του Mega με το πλούσιο καθημερινό τηλεπαιχνίδι "Το σόου των εκατομμυρίων", δίνοντας ταυτόχρονα την οργάνωση της παραγωγής, αλλά και την κατασκευή των κατοικιών, που θα χαρίζει σε εταιρείες του κυρίαρχου του τηλεοπτικού καναλιού και "εθνικού εργολάβου"» («ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Από το ραδιόφωνο: «Λευκωσία και Γ. Παπαντωνίου ενημερώθηκαν από το ραδιόφωνο ότι Παπανδρέου - Γκιουλ αποφάσισαν στην Αττάλεια τη ματαίωση των στρατιωτικών ασκήσεων Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας, ύστερα από πιέσεις των ΗΠΑ. Σε νέα υποχώρηση, εξάλλου, που θα φέρει την Τουρκία ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στη συνδιαχείριση του Αιγαίου, φαίνεται να διολισθαίνει η κυβέρνηση στο πακέτο συμφωνίας για τους νέους αεροδιαδρόμους» («ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»).

Εκκλησία - μπίζνες: «Ανοίγει ο δρόμος για την τουριστική αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Την ερχόμενη Δευτέρα η διυπουργική επιτροπή, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, θα εξετάσει το καθεστώς της εκκλησιαστικής περιουσίας που ανήκει σε μητροπόλεις ή σε μονές και είναι τουριστικά αξιοποιήσιμη ιδιαίτερα μάλιστα για την ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού όπως είναι τα γήπεδα γκολφ» («ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ