Σάββατο 11 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ανεβαίνουν οι... τόνοι

Αγωνιστική των ντέρμπι θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η 3η της Α1 αφού περιλαμβάνει αρκετά σημαντικά παιχνίδια με το ενδιαφέρον να μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Απών από την αγωνιστική θα είναι ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται στον Καναδά προκειμένου να αντιμετωπίσει τα ξημερώματα του Σαββάτου τους Τορόντο Ράπτορς. Ετσι ο αγώνας κόντρα στο Μαρούσι αναβάλλεται για τα τέλη του μήνα (30/10).

Από κει και πέρα, στην Αττική η κόντρα της ΑΕΚ με το Περιστέρι συγκεντρώνει τα περισσότερα... φώτα. Από τη μία ο «Δδικέφαλος» που έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, από την άλλη οι επισκέπτες που φέτος δείχνουν να είναι στην καλύτερη χρονιά τους. Σπουδαίο παιχνίδι γίνεται και στο «Ιβανώφειο» όπου μετά από μια βδομάδα περίπου Ηρακλής και Αρης ετοιμάζονται να τα ξαναπούν αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Ντέρμπι υπάρχει και στο κλειστό του Κορυδαλλού όπου ο Ολυμπιακός μέσα σε φορτισμένο κλίμα από τα γεγονότα στο «Ιβανώφειο» υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ: (Ιωνικού 19:30) Ιωνικός ΝΦ - Απόλλων Π., («Ιβανώφειο» 17:00 ΕΤ-1) Ηρακλής - Αρης. (Κορυδαλλού 18:00 TV MAGIK) Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. (Ανω Λιοσίων 19:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) ΑΕΚ - Περιστερίου. (Ιλισίων 17:00) Ηλυσιακός - Μακεδονικός ΚΥΡΙΑΚΗ (Ηρακλείου 17:00 ΕΤ-1) Ηράκλειο - Πανιώνιος.

«Καμπάνα» για Μπάγκαριτς

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του αθλητικού δικαστή στο κεφάλι του Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς, ο οποίος δε συγκράτησε τα νεύρα του και απηύθυνε άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του Αρη στον επεισοδιακό αγώνα του «Ιβανοφείου» της περασμένης Τετάρτης. Ο παίκτης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από τους τρεις επόμενους αγώνες καθώς και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Αντίθετα, απαλλάχτηκε των κατηγοριών του ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Επίσης, με 4.000 ευρώ τιμωρήθηκε και ο Αρης για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον ίδιο αγώνα. Εξαλλου με χρηματικό πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε και ο ΠΑΟΚ για την καρέκλα που πέταξε οπαδός του και χτύπησε στο κεφάλι τον προπονητή της ΑΕΚ Φώτη Κατσικάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ