Κυριακή 19 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ το πρωί διεξάγεται η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τις παρακάτω συναντήσεις: ΣΟ Καβάλας - ΟΦΣ Καβάλας, ΝΑΟ Μάτι Αττικής - ΝΟ Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», ΕΣ Θεσσαλονίκης - ΑΟ Θρίαμβος Πάτρας και ΑΟ Κύδων Χανίων - ΣΟ Ικαρίας.

Οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν, για την κατάκτηση του Διασυλλογικού Κυπέλλου Ελλάδας 2003, τον επόμενο μήνα, 22 και 23 Νοέμβρη.

ΠΡΟΩΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ για τη ζωή ο σκακιστής και μουσικοσυνθέτης Βασίλης Κουμπής, στις αρχές Οκτώβρη, στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν περισσότερο από δύο μήνες με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα.

Ισχυρός σκακιστής με δικές του αντιθεωρητικές ιδέες, ευγενικός, πράος, πάντα με το χαμόγελο, αλλά και πάντα με μια νέα σύνθεση για τη μουσική, που πολύ υπηρέτησε και αγάπησε. Ο Βασίλης Κουμπής ήταν 61 χρόνων και ασχολήθηκε με το σκάκι και τη μουσική στα νεανικά και δύσκολα χρόνια της 10ετίας του '60.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 Οκτώβρη ξεκινάει η περίοδος μεταγραφών για τους σκακιστές και τις σκακίστριες. Για αιτήσεις, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στους Συλλόγους ή στην ΕΣΟ - Λεωφόρος Συγγρού 25, τηλ. 210 9220.972. Η ημερομηνία μεταγραφών λήγει στις 10 Νοέμβρη 2003.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ