Παρασκευή 24 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Νέα «ταξίδια» στο «Συρμό»

Αυλαία με τους «Domenica» στο «Συρμό»
Αυλαία με τους «Domenica» στο «Συρμό»
Η περσινή, πρώτη χρονιά λειτουργίας του απέδειξε πως πρόκειται για εστία δημιουργικής κατάθεσης και «συνομιλίας» καλλιτεχνών και κοινού, ένας ιδιαίτερος χώρος «Ανισόπεδων Μουσικών Διαβάσεων», που κόντρα στο... συρμό των σημερινών τρόπων διασκέδασης, φιλοξένησε διαφορετικά ρεύματα της ελληνικής μουσικής και των νεότερων λειτουργών της. Ο λόγος για το «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, δίπλα στο θέατρο «Περοκέ», τηλ. 2105203661), που σήμερα (10.30μμ) ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, ξεκινώντας τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του.

Ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα συνθέτουν το φετινό του πρόγραμμα, το οποίο τηρεί πάντα τον εναλλασσόμενο χαρακτήρα του. Στη σκηνή του, σήμερα και αύριο, θα βρίσκονται οι «Domenica», η παρέα φίλων που το 1995 σχημάτισαν το δικό τους γκρουπ, με σκοπό να «συνθέτουν, να γράφουν και να παίζουν τη μουσική που τους αρέσει». Θα παρουσιάσουν κομμάτια του τελευταίου δίσκου τους, «Μέσα στη βουή του δρόμου», και άλλα τραγούδια.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα εμφανιστεί το 7μελές νεανικό «Φτηνό ευέλικτο μουσικό δυναμικό», που αγκαλιάζει την τζαζ, το μπλουζ, το ροκ και τον progressive ήχο, όσο και τα παραδοσιακά ακούσματα. Μαζί του, την Κυριακή, θα συμπράξει ο Αντώνης Τουρκογιώργης, ένα από τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος «Socrates». Εναρξη μουσικών παραστάσεων: 10.30μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ