Τρίτη 4 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
«Εξπρές»... Μαρούσι

Το «εξπρές» Μαρούσι πέρασε και από την Πυλαία. Εστω και εάν κατά τη διάρκεια της διαδρομής στερήθηκε το μηχανοδηγό του, εντούτοις ούτε αυτό ήταν αρκετό προκειμένου να σταματήσει τη νικηφόρα πορεία του. Οι Αμαρουσιώτες παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησαν εκτός έδρας και του ΠΑΟΚ με 86-80. Μια νίκη που προήλθε μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες. Aξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη επιτεύχθηκε ενώ οι «κίτρινοι» στερήθηκαν των υπηρεσιών του Παναγιώτη Γιαννάκη που αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας. Παρ' όλα αυτά με κορυφαίο τον Σπανούλη άλλα και την πολύ καλή απόδοση των Μπλάκνεϊ και Χάτσον κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν τον καλό εαυτό τους και είχαν πολλά προβλήματα με την άμυνά τους και τη συγκομιδή των ριμπάουντ.

Στη Θεσσαλονίκη είχαμε όμως και την έτερη έκπληξη της 6ης αγωνιστικής, αφού ο Μακεδονικός επικράτησε του Αρη με 64-60.

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός πέρασε για δεύτερη φορά αλώβητος από το Λίντο αφού νίκησε το Ηράκλειο με 73-60 σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για αυτόν. Οι Γιαννουζάκος - Χαρίσης ήταν αυτοί που έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς. Εκπλήξεις όμως δεν είχαμε μόνο στη Θεσσαλονίκη άλλα και στην Αθήνα αφού ο Ιωνικός σταμάτησε το Περιστέρι το οποίο νίκησε με 78-66. Τη ρεβάνς για την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο πήρε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε στην Πάτρα του Απόλλωνα με 80-72. Στους κερδισμένους της ημέρας πάντως θα πρέπει να συγκαταλεχτεί η ΑΕΚ, που μετά την εύκολη νίκη επί του Ηλυσιακού με 88-77, σε συνδυασμό και με την ήττα του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην κορυφή. Τέλος, με τη φόρα της νίκης του επί του Ολυμπιακού, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε και του Ηρακλή με 86-81.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΕΚ 11, Μαρούσι 10, ΠΑΟΚ 10, Περιστέρι 9, Παναθηναϊκός 9, Ηρακλής 9, Ιωνικός ΝΦ 9, Ολυμπιακός 9, Μακεδονικός 8, Ηράκλειο 8, Πανιώνιος 8, Αρης 8, Ηλυσιακός 8, Απόλλων Πατρών 7.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ