Τρίτη 4 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σε μέτρα... ερυθρόλευκα

Μάλλον στα μέτρα του Ολυμπιακού μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι»... βρέθηκαν στο 2ο όμιλο της σπουδαιότερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του πόλο ύστερα από την κλήρωση που έγινε για τη διοργάνωση την Κυριακή (2/11) στη Βουδαπέστη. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα έχουν αντιπάλους την Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), την Παρτιζάν Βελιγραδίου (Γιουγκοσλαβία) και τη Βάσας (Ουγγαρία), την οποία καθοδηγεί ο πρώην προπονητής τους, Ζόλταν Κάσας. Για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση, την ημιτελική, θα πρέπει να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Στο ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ, η κληρωτίδα έβγαλε ελληνικό «εμφύλιο», αφού η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τη Χίο, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στο «νησί της μαστίχας» και ο επαναληπτικός στην Αθήνα. Τα Χανιά κληρώθηκαν με την ισπανική Ματαρό, που είναι στα μέτρα τους, ενώ ο Εθνικός με τη Νις από τη Σερβία/Μαυροβούνιο, που επίσης είναι μέσα στις δυνατότητές του.

  • Αν και δυσκολεύτηκαν τα Χανιά κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα και από τη Χίο, την οποία νίκησαν με 6-5 για την 4η αγωνιστική της Α1 και παρέμειναν στην πρώτη θέση παρέα με τον Ολυμπιακό. Εύκολο έργο είχε τελικά η Βουλιαγμένη απέναντι στον Πανιώνιο, τον οποίο νίκησε με 10-6. Τα άλλα αποτελέσματα: Ηρακλής - Πάτρα 7-7, Π. Φάληρο - Χαλκίδα 7-7, Εθνικός - ΠΑΟΚ 15-7. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 8, Χανιά 8, Πάτρα 7, Εθνικός 6, Βουλιαγμένη 6, Πανιώνιος 4, Χαλκίδα 3, Π. Φάληρο 2, Ηρακλής 2, ΠΑΟΚ 1, ΚΟΠΙ 1, Χίος 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ