Τρίτη 11 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Συνεχίζεται το «μπάχαλο»

Το μπάχαλο στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος βόλεϊ φαίνεται να κρατάει καλά... Μπορεί η ΕΟΠΕ θεωρώντας τυπική διαδικασία τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της πατρινής ομάδας να αποφάσισε την Παρασκευή το βράδυ να βάλει την ΕΑΠ στο πρωτάθλημα ορίζοντας πρόγραμμα για τον αγώνα της με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, ωστόσο το παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Και αυτό γιατί κατόπιν πιέσεων αποφασίστηκε να επανεξεταστεί η περίπτωσή της από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Ετσι όταν το Σάββατο το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ραντεβού για αναχώρηση προς την πρωτεύουσα της Αχαΐας, ειδοποιήθηκαν να ξαναγυρίσουν σπίτια τους. Αλλα και τα πράγματα στην Πάτρα δεν ήταν καλύτερα καθώς οι υπεύθυνοι της ΕΑΠ είχαν εκδώσει μέχρι και εισιτήρια για έναν αγώνα που δεν έγινε ποτέ....

Κατά τα άλλα στην... κουτσουρεμένη (και λόγω Ευρώπης) 8η αγωνιστική της Α1 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0 και το Ρέθυμνο του Παγκρατίου με 3-2.

  • Στο Λουξεμβούργο στρέφεται το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των «16» για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας Ανδρών. Οι δυο ελληνικές ομάδες προκρίθηκαν πανηγυρικά με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τώρα ευελπιστούν να τους χαμογελάσει η τύχη και να αποφύγουν τα μεγαθήρια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ