Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Λίγες μέρες πριν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου οι οργανώσεις της ΚΝΕ ανά την Ελλάδα διοργανώνουν σχετικές εκδηλώσεις με εκθέσεις, βιντεοπροβολές, μουσικό πρόγραμμα και κυρίως συζήτηση γύρω από την επικαιρότητα των μηνυμάτων του Πολυτεχνείου, τη δράση του νεολαιίστικου κινήματος και τα 35 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για σήμερα έχει ως εξής:

-- Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στη 1 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο Γιώργος Φραγκογιάννης, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας.

-- Στις 12.30 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εκδήλωση με θέμα «Ο αγώνας για Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία συνεχίζεται - Οι εξελίξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση», με ομιλητή τον Γιώργο Τσιλιγκιρίδη, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Στην Πάτρα, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου (Πλ. Γεωργίου), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Κιάμος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής της ΚΝΕ και το χρονικό της εξέγερσης θα παρουσιάσει ο ιστορικός Βασίλης Λάζαρης.

-- Στην Κέρκυρα, στις 8.30 μ.μ., σε αίθουσα του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, με θέμα: «35 χρόνια ΚΝΕ στο πλευρό του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα Γιάννενα, στις 7 μ.μ., στο καφεθέατρο «Σταθμός», θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσουν ο Μανόλης Νταγκουνάκης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ και ο Γιάννης Λιονής, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων της ΚΝΕ.

-- Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από τις 12 έως τις 3 μ.μ., στο χώρο της φοιτητικής λέσχης, γίνεται έκθεση παράνομου αρχειακού υλικού της ΚΝΕ.

-- Στον Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης (η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ), στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο, με ομιλητές το δήμαρχο Αγίου Παύλου Μιχάλη Μοσχονά και τον Χάρη Κουτσουρά από μέρους του ΣΦΕΑ '67-'74.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ