Κυριακή 23 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Στα Γιάννενα τα σπουδαία

Στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων θα γίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Εκεί ο αποδυναμωμένος φέτος ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Μπο Πέτερσον, τόνισε: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Από τη μεριά του ο Βραζιλιάνος κόουτς των Ποντίων, Εδουάρδο Αμορίν, είπε: «Μπορεί τα Γιάννενα να είναι σε πτώση όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνα. Η έδρα τους είναι καυτή. Ελπίζω ότι με αγωνιστική πειθαρχία και αποφασιστικότητα θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Στ' άλλα ματς της αγωνιστικής θα έχουμε: Λεβαδειακός - Πατραϊκός, Εθνικός Αστέρας - Ποσειδώνας ΝΠ, Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός, Κέρκυρα - Κασσάνδρα, Καλαμάτα - Απόλλωνας. Οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00. Τα παιχνίδια Εργοτέλη - Φωστήρα και Παναχαϊκής - Ατρόμητου ματαιώνονται, με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΑΕ λόγω αποβολής από το πρωτάθλημα για χρέη (Φωστήρα και Παναχαϊκής).

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το σημερινό πρόγραμμα: Καστοριά - Μαρκό, Αγ. Δημήτριος - Ηλυσιακός, Θρασύβουλος - Λάρισα, Ρόδος - Ποντιακός, Βέροια - Ατσαλένιος, Αχαρναϊκός - Λύκοι, Αγρ. Αστέρας - Δόξα Δράμας, Χαλκίδα - Βύζας, Κιλκίς - Καβάλα, Θύελλα Π. - Λεωνίδιο. Οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ