Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Το «Μεταίχμιο» παρουσίασε το κινηματογραφικής πλοκής μυθιστόρημα του Μιχάλη Πιτένη «Τα υγρά της μνήμης». Αύριο (8 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης παρουσιάζει το βιβλίο του Θανάση Βαλτινού «ΤΡΙΠΟΛΗ (Μια πόλη στη λογοτεχνία)». Θα μιλήσουν οι Κ. Ακριβός, Αγγ. Δεληβοριάς, Ν. Παρίσης, Τ. Πατρίκιος και Θ. Βαλτινός. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν μέλη της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης.
  • Η Ενωση Κυπρίων Ελλάδας στις 11/12 στο Σπίτι της Κύπρου θα παρουσιάσει το βιβλίο του Ανδρέα Παστελλά «Φιλολογικά και κριτικά κείμενα». Στο Σπίτι της Κύπρου, στις 19/12 (8 μ.μ.) θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γεωργίου Χαριτωνίδη «Αναμνήσεις με πολλά κουκούτσια».
  • Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς στις 10/12 (6 μ.μ.) στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών θα παρουσιάσει το βιβλίο του καθηγητή της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Σπύρου Ασδραχά «Ελληνική οικονομική ιστορία (ΙΕ-ΙΘ αιώνας)».
  • Ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας, Ε. Γιαννακόπουλος και οι εκδόσεις «Καστανιώτης» θα παρουσιάσουν το συλλογικό γραμμένο βιβλίο «Clobal novel, Το μυθιστόρημα του κόσμου» (η έκδοση χρηματοδοτήθηκε από την Πολιτιστική Ολυμπιάδα).
  • Οι εκδόσεις «Α. Α. Λιβάνης» θα παρουσιάσουν στις 10/12 το βιβλίο του Γιώργου Παπαχρήστου «Ανώνυμες ιστορίες» και στις 12/12 του Δημήτρη Γερμίδη «Μια ανθοδέσμη για τον Μίδα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ