Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κάλεσμα για αγωνιστική ψήφο

Να καταδικάσουν τις δυνάμεις του δικομματισμού και της ΕΕ, τόσο στις συνεταιριστικές όσο και στις βουλευτικές εκλογές και να συμπαραταχτούν με τη Λαϊκή Αγροτική Ενότητα (ΛΑΕ) και τις αγωνιστικές δυνάμεις, καλεί η ΛΑΕ τους αντιπροσώπους στις εκλογές που διεξάγονται αύριο Κυριακή 7 Δεκέμβρη στην Ομοσπονδία Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης.

Οπως σημειώνει, το πραγματικό δίλημμα για τους αντιπροσώπους στις εκλογές της Ομοσπονδίας είναι με τις δυνάμεις (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που συρρίκνωσαν και διέλυσαν την Ομοσπονδία και τους συνεταιρισμούς για να ολοκληρώσουν την καταστροφή ή με τη ΛΑΕ και τους υποψηφίους τους για να αντισταθούμε στην αντιαγροτική πολιτική κυβερνήσεων και ΕΕ;

«Η κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η Ομοσπονδία, αλλά και συνολικά το Αγροτικό Συνεταιριστικό Κίνημα είναι σε όλους γνωστή. Τα περιουσιακά στοιχεία της Ομοσπονδίας ξεπουλιούνται, οι δραστηριότητές της συρρικνώνονται, οι εργαζόμενοι πετιούνται στο δρόμο και τα χρέη διογκώνονται. Την ίδια πορεία ακολουθούν οι περισσότερες ενώσεις γεωργικών συνεταιρισμών που φυτοζωούν και οδηγούνται στο κλείσιμο, μέσα από τα "προγράμματα εξυγίανσης", της Αγροτικής Τράπεζας», τονίζεται σε προκήρυξη της ΛΑΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ