Κυριακή 14 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Στη Χαλκιδική τα σπουδαία

Δοκιμασία σήμερα για την Καλαμαριά στη Χαλκιδική

Sportidea

Δοκιμασία σήμερα για την Καλαμαριά στη Χαλκιδική
Στη Χαλκιδική θα γίνει σήμερα το μεγάλο ματς της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Συγκεκριμένα στην Κασσάνδρα η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει την πρώτη της βαθμολογίας Καλαμαριά. Αναφερόμενος στον αγώνα ο προπονητής των γηπεδούχων Στράτος Βουτσακέλης δηλώνει: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Ομως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον φοβηθούμε».

Στην άλλη πλευρά, ο Βραζιλιάνος κόουτς του Απόλλωνα Θεσσαλονίκης, Εδουάρδο Αμορίν είπε: «Είμαστε πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα και αυτό πρέπει να το δείξουμε και στην Κασσάνδρα. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και νομίζω ότι θα φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα».

Η Κέρκυρα που ακολουθεί τους Πόντιους σε απόσταση αναπνοής έχει θεωρητικά εύκολο έργο στο Νησί των Φαιάκων απέναντι στο Λεβαδειακό. Πάντως, ο Νίκος Αναστόπουλος είναι επιφυλακτικός: «Κάθε παιχνίδι έχει ξεχωριστές δυσκολίες. Δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι πριν αρχίσει το ματς έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να προσπαθήσουμε τα μέγιστα, ώστε να φτάσουμε στο ζητούμενο που είναι η νίκη».

Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί η ομάδα της Βοιωτίας, όπως τονίζει και ο τεχνικός Δημήτρης Φαράντος: «Θα παίξουμε ανοιχτά και ό,τι βγει».

Στ' άλλα ματς της σημερινής αγωνιστικής παίζουν: Νίκη Βόλου - Καλαμάτα, Εθνικός Αστέρας -Εργοτέλης, Πατραϊκός - Γιάννενα, Σέρρες -Ατρόμητος. Στα χαρτιά κερδίζουν τους τρεις βαθμούς Ποσειδώνας Ν. Π. και Απόλλωνας Αθήνας, αφού Παναχαϊκή και Φωστήρας έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα λόγω χρεών.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 14.45


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ