Καψαλίζουμε τη γαλοπούλα, την πλένουμε σε ζεστό νερό, την τρίβουμε με φρέσκο λεμόνι και την αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Στύβουμε το ψωμί και ψιλοκόβουμε τα λουκάνικα, αφού αφαιρέσουμε το δέρμα τους. Βάζουμε σε μια κατσαρολίτσα μια κουταλιά βούτυρο, και μόλις κάψει ρίχνουμε το κρεμμύδι, το συκώτι της γαλοπούλας, τα λουκάνικα και το μπέικον. Τα σοτάρουμε και το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το ψωμί, τη γραβιέρα και τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και τα ανακατεύουμε καλά. Θα γεμίσουμε τη γαλοπούλα με το μείγμα και μετά... τι να γίνει, θα τη ράψουμε με λευκό σπάγκο, θα τη βάλουμε σε ταψί και θα την περιλούσουμε με το βούτυρο. Θα την αφήσουμε να ψηθεί σε μέτριο φούρνο γύρω στις τρεις ώρες, ενώ, πού και πού, θα προσθέτουμε ζεστό νερό. Αντε και καλή σας όρεξη... Προσωπικά προτιμώ μια σαλάτα και λίγο τυρί. Αλλά περί ορέξεως....