Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Στη «Στοά του Βιβλίου» σήμερα (12 μ) οι εκδόσεις «Β. Γιαννίκος» θα παρουσιάσουν το βιβλίο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Κωνσταντίνου Κοκκώνη «Σημάδια που δεν έσβησε ο χρόνος». Θα μιλήσουν οι Ευάγγελος Μαχαίρας, Αντώνης Καρκαγιάννης, Νίκη Καλτσόγια - Τουρναβίτη.
  • Στη «Μεγάλη Βρετανία» σήμερα (7 μμ), τα «Νέα Σύνορα» - «Α. Α. Λιβάνη», θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Βασίλη Μπεκίρη «Ο πολιτικός Παναγιώτης Κανελλόπουλος». θα μιλήσουν οι Κ. Δεσποτόπουλος, Μ. Παπακωνσταντίνου, Π. Κρητικός, Τ. Αθανασιάσης.
  • Στο «Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104» των εκδόσεων «Καστανιώτη» (Θεμιστοκλέους 104), σήμερα (7.30 μμ), θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Τούλας Τίγκα «Σεμέλη». Θα μιλήσει ο Νίκος Δήμου. Οι εκδόσεις «Καστανιώτη» σήμερα(8 μμ) στο βιβλιοπωλείο «Γραφόραμα» (Κων. Αθανάτου 23, Ανω Γλυφάδα) θα παρουσιάσουν το βιβλίο της Μπέσσης Λιβανού «Μόνο στα όνειρα».
  • Οι εκδόσεις «Χατζηνικολή» αύριο (7.30 μμ) στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο του Μισέλ Ντεόν «Αριάδνη». Θα μιλήσουν ο Γάλλος συγγραφέας και ο Λάκης Προγκίδης.
  • Οι εκδόσεις «Ψυχογιός» αύριο (8 μμ) στο «Εσπέρια» (Σταδίου 22) θα γιορτάσουν τα 20χρονά τους με παρουσίαση βιβλίων τους («Ο θεός των μικρών πραγμάτων», «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», «Το έπος των Χαραφίς», «Καυτή σοκολάτα», κ.ά.). Θα μιλήσουν οι Θ. Π. Τάσσιος, Μ. Ζορμπά, Θ. Ψυχογιός.
  • Οι εκδόσεις «Αλέξανδρος» στις 10/12 (6 μμ) στην Αρχαιολογική Εταιρεία (Πανεπιστημίου 22) θα παρουσιάσουν το βιβλίο της Αννας Οικονόμου - Γκριμποντό «Η σιωπή». Θα μιλήσουν ο δρ. Παναγ. Κιζερίδης και ο μορφωτικός ακόλουθος της ιταλικής πρεσβείας.
  • Οι εκδόσεις «Πατάκη» (Ακαδημίας 65) κάθε Πέμπτη και Παρασκευή (5 - 8 μμ), μέχρι τις 23/12 φιλοξενούν την συγγραφέα και δημοσιογράφο Πόλυ Μηλιώρη και τα βιβλία της.
  • Η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας, το προσφυγικό σωματείο «Ενωση Περιστερωνοπηγιωτών», η Ενωση Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας «Κύπρος '74» στις 13/12 (8 μμ) στο «Σπίτι της Κύπρου» θα παρουσιάσουν τα βιβλία της Χαρίκλειας Μιχαλοπούλου - Χαραλάμπους «Λαϊκή χειροτεχνία και κειμήλια Περιστερωνοπηγής» και «Περιστερωνοπηγή, από την αρχαιότητα μέχρι το 1974».
  • Οι εκδόσεις «Ιωλκός» στις 13/12 στο βιβλιοπωλείο «Πατάκη» (Ακαδημίας 65) θα παρουσιάσουν το παιδικό βιβλίο της Μαρίας Χανιωτάκη «Ο χαρταετός που τον έλεγαν καρχαρία». θα μιλήσει ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ