Τρίτη 23 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νύχτες γλεντιού στο «Συρμό»

Η γιορταστική πρόταση του «Συρμού» έχει πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Τα «βαγόνια» του φέρνουν στη σκηνή δύο καλλιτέχνες, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα, τον Κώστα Λειβαδά και την Ανδριάνα Μπάμπαλη, καθώς και μια γνήσια λαϊκή φωνή, την Εύη Καπάταη, η οποία ξεσηκώνει με το πρόγραμμά της, που βασίζεται στο καλό λαϊκό τραγούδι και με ξεφάντωμα μέχρι πρωίας.

Παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα, όπως και στις 31/12 και 1/1, στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, δίπλα στο θέατρο «Περοκέ», τηλ. 210.5203.661) εμφανίζονται οι Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάνα Μπάμπαλη, με το προσωπικό τους ρεπερτόριο, με ελληνικές και ξένες επιτυχίες και με διασκευές τραγουδιών από την παλαιότερη και σύγχρονη δισκογραφία. Ακολουθεί η Εύη Καπάταη (το κοινό τη γνώρισε με τη δισκογραφική της συνεργασία και τις εμφανίσεις της με τους Γιάννη Σπανό και Κώστα Χατζή). Με την ιδιαίτερη ερμηνεία της «ανεβάζει το θερμόμετρο» της διασκέδασης στο «Συρμό» και ξεσηκώνει το κοινό με αξέχαστα μεγάλα λαϊκά τραγούδια. Είσοδος με μενού: 30 ευρώ.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη ο παλιός γνώριμος Νίκος Ζιώγαλας συναντά τους Γιώργο Αλουπογιάννη και Δημήτρη Κοργιαλά και παρουσιάζουν ποπ, ροκ και παραδοσιακά ακούσματα (σε σύγχρονες ενορχηστρώσεις) και δικά τους τραγούδια. Τις τελευταίες τρεις μέρες της βδομάδας (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) στο «Συρμό» θα βρίσκεται ο Μίλτος Πασχαλίδης, με τις δικές του μουσικές «διαβάσεις» και το νέο του δίσκο «Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος». Ενα ταξίδι με τις μουσικές ανησυχίες και την ξεχωριστή ερμηνεία του και σε δικά του και σε άλλων δημιουργίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ