Κυριακή 18 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εν συντομία

Με λάχανο τουρσί... θα χρειαστούμε μια γαλοπούλα πολύ καλά βρασμένη και ξοκοκαλισμένη, 1/2 του τσαγιού βούτυρο, 1/2 φλιτζανιού κρασί λευκό, ένα κιλό λάχανο τουρσί μισοβρασμένο και καλά στραγγισμένο, αλάτι, πιπέρι. Σε ένα πιρέξ θα ρίξουμε το μισό βούτυρο και θα το αλείψουμε καλά. Θα χωρίσουμε τα λάχανο σε δύο μέρη και θα στρώσουμε το μισό στο πιρέξ. Πάνω στο λάχανο θα βάλουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας τα οποία θα σκεπάσουμε με το άλλο μισό λάχανο, θα το αλατοπιπερώσουμε και θα το ραντίσουμε με κρασί αλλά και με το υπόλοιπο βούτυρο. Θα την αφήσουμε να ψηθεί για τριάντα λεπτά. Τώρα, εάν δεν έχουμε λάχανο τουρσί σπίτι μας, ε δε θα το βάλουμε κάτω. Θα πάρουμε ένα κανονικό λάχανο και θα το βράσουμε σε πολύ νερό και ξίδι. Εύκολα πράγματα..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ