Πέμπτη 15 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Βαρβάρα Χουνουζίδου
Βαρβάρα Χουνουζίδου
`Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου αγωνιστή ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καταχά Πιερίας, 90 ευρώ.

Η σύζυγός του Σοφία Μαυρομάτη και οι σύντροφοί του Γεώργιος Μρουφίδης και Βασίλης Σπανίσης

* * *

«Εφυγε» από κοντά μας στις 20 Νοέμβρη 2003 ο πολυαγαπημένος πατέρας μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ. Εως το τέλος της ζωής του παρέμεινε πιστός στα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης και του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του και για 85 χρόνια του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Πετρούπολης.

Βασιλική, Λασκαρίνα

* * *

Προς τιμήν των 85 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και στη μνήμη των συγγενών μου ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ και ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι με αυτοθυσία και αφοσίωση αγωνίστηκαν για τα ιδανικά του Κόμματος, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Νέας Ιωνίας.

Κυριακή Γιαννοπούλου

* * *

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το θάνατο του αγωνιστή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Πετρούπολης.

Αναστασία Βερύκιου

Δημήτρης και Νίτσα Αντωνοπούλου

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ, ο οποίος πέθανε το 1973 και θάφτηκε στη Μόσχα, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, και της συζύγου του ΑΝΝΑΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ, η οποία πέθανε στις 25 Αυγούστου 2003 στην Αθήνα, προσφέρουμε 40 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 10 ευρώ στην ΚΟΒ Νέας Κρήνης.

Θεόδωρος Χουνουζίδης
Θεόδωρος Χουνουζίδης
Θωμάς και Χρυσάνθη Μπουντσιάδου

* * *

Φωτ.

Στις 13 Νοέμβρη 2003 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΤΟΣ. Γεννήθηκε στη Σπερχειάδα Λαμίας. Από τα φοιτητικά χρόνια άρχισε η αγωνιστική πορεία του. Αγωνιστής της Αντίστασης, μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας διώχτηκε και φυλακίστηκε. Μαχητής του ΔΣΕ, στον Εμφύλιο, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη από το φθινόπωρο του 1949. Εκεί εργάστηκε ως εκπαιδευτικός. Ηξερε, εκτός από τα ελληνικά, γαλλικά και ρωσικά.

Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του το 1976.

Ως τακτικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη», τελευταία επιθυμία του ήταν να προσφέρουν στην εφημερίδα του 150 ευρώ.

Η κόρη του Γάτου - Γκιργκένη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΣΟΦΙΑΣ ΑΦΑΛΗ, μέλους της ΟΓΕ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, έπειτα από μακρόχρονη αρρώστια, προσφέρουμε, ως δεύτερη δόση, 200 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Συκεών.

Ο σύζυγος Παναγιώτης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συζύγου μου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ και των αδελφών μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 150 ευρώ.

Στέλλα Χαλκίδα

* * *

Φωτ. 3

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΤΣΑ και των γονιών μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΟΥ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Καπνεργατών, 30 ευρώ.

Ευαγ. Μάτσα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΤΖΕΝΗΣ ΦΑΜΠΑ, η κόρη της Εύα Φάμπα προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, η σύζυγός του Ζαχαρένια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ πόλης Κοζάνης.

Γιάννης Τονικίδης
Γιάννης Τονικίδης
* * *

ΦωΤ.

Με τη συμπλήρωση 7 χρόνων από το θάνατο του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΛΤΣΙΔΗ, η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στη μνήμη του 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις εκλογές, μέσω ΚΟΒ Υγείας Κοζάνης.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΒΑΣΙΛΗ και ΟΛΓΑΣ ΔΑΣΙΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παπάφη - Δόξας.

Νίκος και Χριστίνα Δάσιου

* * *

Με τη συμπλήρωση 6 μηνών από τον ξαφνικό «χαμό» του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΣΟΥΝΗ, μέλους του ΚΚΕ, η Φρόσω Μπαϊμπά προσφέρει στην ΚΟΒ Αμαρουσίου για την Οικονομική Εξόρμηση 30 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΦΙΛΗΣ ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗ, του αδελφού μου ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ, της νύφης μου ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗ και του συζύγου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Καλαμαριάς.

Ζηνοβία Τσαραμπουλίδου - Σιδηροπούλου

* * *

Ο Παναγιώτης Παπαθεοδώρου, από το Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου νοσηλεύεται, προσφέρει 30 ευρώ στην ΚΟ Θεσσαλονίκης για την Οικονομική Εξόρμηση, με τη βεβαιότητα ότι τα οράματα του ΚΚΕ θα υλοποιηθούν.

* * *

Φωτ.2

Ο πατέρας μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ από το Τέρπυλλο Κιλκίς, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, το 1948 πιάστηκε και εξορίστηκε στη Λήμνο και το Μούδρο.

Η μητέρα μας ΜΑΡΘΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ, επίσης αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, έμεινε πιστή, όπως και ο πατέρας μας, στα ιδανικά της εργατικής τάξης.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 70 ευρώ στην ΚΟΒ Καπνεργατών Θεσσαλονίκης και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Τα παιδιά τους Ευανθία, Ειρήνη και Γεώργιος Γαβριηλίδης

Τα εγγόνια τους Ερνέστος και Μάρθα Γαβριηλίδου

* * *

Ευάγγελος Χαλκίδας
Ευάγγελος Χαλκίδας
Φωτ.

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΖΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος για την πατριωτική δράση του πιάστηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε στο Μακρονήσι και τον Αϊ - Στράτη, ο γιος του Αντώνης Κόζας πρόσφερε, μέσω ΚΟΒ Πυλαίας Θεσσαλονίκης, 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου, της αδελφής μου ΜΑΡΙΑΣ ΧΟΥΛΟΓΛΙΔΟΥ, της άλλης αδελφής μου ΚΕΡΑΣΕΑΣ, της κουνιάδας μου ΕΛΛΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗ, του ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΚΕΡΖΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του θείου μου ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δικηγόρου, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ πλατείας «Γιάννη Ρίτσου» Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Δέσποινα Παπαδοπούλου

* * *

Ο Χρήστος Τιτονίδης, τακτικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη», προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Νικηφορίδη» Συκεών Θεσσαλονίκης, στη μνήμη του πατέρα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙΤΟΝΙΔΗ και του θείου του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΗΚΑ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη και για την ονομαστική γιορτή του αγαπητού συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝΙΚΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος έζησε μετανάστης στο Βέλγιο και τα τελευταία χρόνια κατοικούσε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εύοσμου.

Ευθυμία Τονικίδου


Νικόλαος Σαλτσίδης
Νικόλαος Σαλτσίδης
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2023-01-27 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2016-12-09 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2016-02-09 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΕΣ (2009-12-08 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2006-12-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2002-12-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ