Σάββατο 17 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αιδώς Αργείοι...

Σε ακατάσχετη υποσχεσιολογία προς άγρα ψήφων επιδίδεται το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση, δίνοντας απτά δείγμα για το τι θα επακολουθήσει έως την ημέρα των εκλογών.

Χτες, ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κ. Σκανδαλίδης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των επιτυχόντων στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 1998, οι οποίοι χρόνια τώρα διεκδικούν να γίνει σεβαστό αυτό που πέτυχαν με το σπαθί τους, δηλαδή να προσληφθούν στο Δημόσιο. Κι ενώ τόσα χρόνια η κυβέρνηση τους έχει γυρίσει την πλάτη αρνούμενη να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημά τους, αναγκάζοντάς τους σε πλήθος διαμαρτυριών και σε προσφυγή στη Δικαιοσύνη, χτες άλλαξε τακτική. Ο Κ. Σκανδαλίδης τους διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται να εφαρμόσει ό,τι αποφασίσει για το θέμα αυτό η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, που συνεδριάζει στις 6 Φεβρουαρίου, μια μέρα, δηλαδή, πριν διαλυθεί επίσημα η Βουλή και μπει η χώρα σε καθαρά προεκλογική περίοδο.

Μονά - ζυγά δικά τους, δηλαδή, τα θέλουν οι κυβερνώντες. «Αν το Συμβούλιο της Επικρατείας δε σας δικαιώσει - λένε, επί της ουσίας, στους επιτυχόντες αδιόριστους - δε φταίμε εμείς που δε βρίσκετε το δίκιο σας, αλλά η Αικαιοσύνη. Αν όμως σας δικαιώσει κάντε ό,τι μπορείτε, για να είμαστε εμείς οι νικητές των εκλογών, γιατί δεσμευόμαστε ότι μετεκλογικά θα σας διορίσουμε». Ηθος και ύφος ΠΑΣΟΚικόν, ίδιον γνώρισμα και των δύο εταίρων του δικομματισμού που διαχειρίζεται μια εξουσία, η οποία δημιουργεί τα προβλήματα, για να έρχονται προεκλογικά οι μνηστήρες της σαν μεσσίες και σωτήρες!.


Γ.Π.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ