Σάββατο 17 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΤΥΛΙΔΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Αγρότες κατέλαβαν Εφορία και ΑΤΕ

Σε συμβολική κατάληψη της Εφορίας και της Αγροτικής Τράπεζας προχώρησαν χτες το πρωί οι αγρότες της Ανατολικής Φθιώτιδας, μετά από συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο δημαρχείο Στυλίδας, διεκδικώντας την καταβολή των αποζημιώσεων παγοπληξίας και την καταβολή των επιδοτήσεων σε όλους τους ελαιοπαραγωγούς.

Με τη μαχητική, αλλά και μαζική (πάνω από 500 άτομα) παρουσία τους, οι αγρότες έδειξαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να τους καταβάλει η κυβέρνηση αυτά που δικαιούνται. Ετσι, στις 11 το πρωί ξεκίνησε η μαζική τους πορεία (χωρίς γεωργικά μηχανήματα ή τρακτέρ) στους δρόμους της Στυλίδας, με πρώτη στάση στην Εφορία, όπου έγινε συμβολική κατάληψη μιας ώρας και στη συνέχεια στην Αγροτική Τράπεζα.

Νωρίτερα το πρωί, στη συγκέντρωση που έγινε σε αίθουσα του δημαρχείου της πόλης, οι εκπρόσωποι και οι αγρότες, μέλη των Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ανατολικής Φθιώτιδας, συζήτησαν τα προβλήματά τους που προκύπτουν από την εφαρμοζόμενη αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης - με τη στήριξη της ΝΔ - και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ