Πέμπτη 6 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Προβάδισμα Μάντσεστερ, Μπάγερν

Χωρίς νικητή έληξαν τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στις αναμετρήσεις της Ιβηρικής Χερσονήσου το αποτέλεσμα που επικράτησε ήταν οι ισοπαλίες. Βέβαια μετά την ολοκλήρωση των δυο πρώτων αγώνων σε πλεονεκτικότερη θέση βρίσκονται οι Αγγλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι Γερμανοί της Μπάγερν Μονάχου.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η πρωταθλήτρια Ευρώπης απέσπασε λευκή ισοπαλία από τη Ρεάλ Μαδρίτης που πλέον έχει δύσκολο έργο ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία. Πάντως, οι Μαδριλένοι ήταν καλύτεροι αγωνιστικά και έχασαν κλασικές ευκαιρίες, όμως είχαν την ατυχία να πέσουν επάνω στο Μπόκσιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας της Μάντσεστερ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του και αρκετές φορές σταμάτησε τους επιθετικούς της Ρεάλ.

Στο Οπόρτο η Μπάγερν ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, αφού το 1-1 της δίνει σαφέστατο προβάδισμα στα προγνωστικά ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο. Οι Πορτογάλοι βέβαια ήταν άτυχοι αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα απέναντι στους Βαυαρούς που παρουσιάστηκαν «νωθροί». Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζαρντέλ (49`) αλλά η Μπάγερν ισοφάρισε στο 80` με τον Σέζαρ (80`).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ