Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Προσοχή στους... αδιάφορους

Αυτή τη φορά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να βρίσκονταν στην ίδια μοίρα αγωνίας όσον αφορά την πρόκριση στους «16» της Ευρωλίγκας, όμως σήμερα οι δρόμοι των δυο εκπροσώπων μας στη διοργάνωση μοιάζουν διαφορετικοί. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπου χρειάζεται μόνο τη νίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός σε πιο χαλαρό πνεύμα θα αγωνιστεί στην Ισπανία με τη Μάλαγα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (21.10 Κορυδαλλός)

Μπορεί οι Γάλλοι να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και αυτό να το δείχνουν με κάθε τρόπο αφού χαρακτηριστικά δε ζήτησαν καν το γήπεδο για προπόνηση (μάλλον προτιμούν τις βόλτες στην Αθήνα) εντούτοις στον Ολυμπιακό μόνο εφησυχασμό δεν έχουν. Κάτι η κρισιμότητα του παιχνιδιού, κάτι τα παθήματα του παρελθόντος και στους «ερυθρόλευκους» η προσοχή και η αγωνία ξεπερνούν κατά πολύ την ευχαρίστηση για τη συμπεριφορά των Γάλλων. Ο Ντράγκαν Σάκοτα μάλιστα ζητάει από τους παίκτες του να μην παρασυρθούν και να δουν το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν ανάλογα με την κρισιμότητα που υπάρχει για την ελληνική ομάδα. Αλλωστε σε περίπτωση ήττας σχεδόν τα πάντα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση έχουν τελειώσει. Ο «Σάλε» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού ο τραυματισμός του Βαγγέλη Σκλάβου αποδείχτηκε επιπόλαιος και έτσι η ήδη αποδυναμωμένη «φροντ λάιν» της ομάδας δεν πρόκειται να υποστεί νέο πλήγμα.

ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ (22.10)

Μια νίκη στους δυο εναπομείναντες αγώνες, σήμερα και με ΚΡΚΑ στο Σπόρτιγκ την τελευταία αγωνιστική. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως οι «πράσινοι» και να χάσουν σήμερα από τη Μάλαγα δεν έρχεται και η καταστροφή. Βέβαια, σε αντίθετη περίπτωση τότε το εισιτήριο σφραγίζεται μια ώρα γρηγορότερα άρα λοιπόν τι καλύτερο. Αλλωστε δε θα πρέπει να ξεχνάει κανείς το γεγονός ότι η Μάλαγα είναι βαθμολογικά αδιάφορη, έτσι η αποστολή των «πρασίνων» γίνεται ακόμα πιο εύκολη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ