Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
«Πρωταγωνιστής» ο Σπυρόπουλος

Στον αέρα παρ' ολίγον να τιναχτεί ο πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου χτες στη Ριζούπολη. Το πέναλτι στο 62`που έδωσε υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Γεωργιάδη από τον Ραγκουέλ και μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος, αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους αλλά και η άδικη αποβολή του Αρκάντιους (αφού υπήρχε επιθετικό φάουλ του Κωστούλα) άναψαν τα αίματα στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Αποτέλεσμα ήταν ο έφορος της ομάδας Γιώργος Δέδες να καλέσει τους παίκτες να αποχωρήσουν και ο ίδιος να διαμαρτυρηθεί έντονα στο διαιτητή, ο οποίος απαίτησε την αποβολή του. Ο έφορος των «κυανέρυθρων» το έπραξε με αρκετή καθυστέρηση ενώ η ένταση μεταφέρθηκε και στην εξέδρα. Μετά από 10λεπτη καθυστέρηση ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Στον αγωνιστικό τομέα το παιχνίδι ήταν περισσότερο κέντρου όπου η καλή απόδοση έλειψε και από τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχασε κλασική ευκαιρία με τον Ανατολάκη (39`) και τον Πάντο (43`) αλλά ο Ντρόμπνι έσωσε την εστία του. Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε το β` ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πάντως για πέναλτι στον Τζιοβάνι που δε δόθηκε στις καθυστερήσεις.

Ολυμπιακός:Γιάννου, Βάλλας (19' Ανατολάκης), Κωστούλας, Πάντος, Μαυρογενίδης, Γεωργάτος (77' Νινιάδης), Καφές, Στολτίδης, Γεωργιάδης, Ζιοβάνι, Κούζμπα (61' Καστίγιο).

Πανιώνιο: Ντρόμπνι, Τζουλιάνο, Τζιωρτζιώπουλος, Βλτσεκ, Γουνδουλάκης, Παρόντι (70' Πίνο), Σμίλιανιτς, Μάντζιος (67' Κλίμεκ), Ραγκουέλ, Τζιώλης, Κατσιαρός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ