Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΟ 0-1
Αυτό που ήθελε

Χωρίς να ικανοποιήσει ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στην υπόθεση-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 1-0 του Πατραϊκού στο Αίγιο. Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ αυτοί που ξεχώρισαν ήταν ο Ντεμπά και ο Επαλέ που είχαν πολύ καλή απόδοση. Αγωνιστικά ανεβασμένος σε σχέση με την πρώτη του εμφάνιση ήταν και ο Αργεντίνος Γκονζάλες. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο ο Παναθηναϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που τον βοηθούσε στο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Μικάελσεν, ο οποίος με μακρινό σουτ έκανε το 1-0. Ο Πατραϊκός από την πλευρά του είχε περιοριστεί σε αντεπιθέσεις, με τους Ντεκουμέ και Γκίμπρο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο μέρος χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν κάτι αξιόλογο επιθετικά, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο Χαλκιάς βρέθηκε σε ετοιμότητα.

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ: Σακελλαρόπουλος, Στράτζαλης (65΄ Γκάτσης), Μαχαίρας, Αργυρόπουλος, Γεωργόπουλος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Κόλτσης, Γκίμπρο, Ντίσα, Ντεκουμέ (78΄ Γραβάνης).

ΠΑΟ: Χαλκιάς, Χένρικσεν, Κώτσιος, Σεϊταρίδης, Κωνσταντινίδης, Ζουτάουτας, Γκονζάλες, Επαλέ (59΄ Βύντρας), Ντεμπά (69΄ Βλάοβιτς), Σαπάνης, Μικάελσεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ