Σάββατο 8 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Οι εκδόσεις «Πόλις», στις 10/4 (8.15μμ) στο «Νέο Ελληνικό Θέατρο» του Γιώργου Αρμένη ((Σπ. Τρικούπη 34, Εξάρχεια) θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Το γονίδιο της αμφιβολίας».
  • Το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών Κύπρου στις 11/4 (8μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσει την έκδοσή του «Παραδοσιακά ζυμώματα της Κύπρου». Θα μιλήσουν οι συγγραφείς του τόμου: Θεοφανώ Δ. Κυπρή, Καλλιόπη Α. Πρωτοπαπά. Προλογίζει ο Πασχάλης Κιτρομηλίδης.
  • Οι εκδόσεις Καστανιώτη θα παρουσιάσουν: Στο «Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104» (Θεμιστοκλέους 104) στις 12/4 (8μμ) το μυθιστόρημα της Λίας Βιτάλη «Το παραμύθι του μεγάλου φόβου» και στις 17/4 (8μμ) το μυθιστόρημα του Ούβε Τιμ «Ποιος ανακάλυψε το λουκάνικο με κάρι». Στις 13/4 (7.30μμ) στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης στη Στοά» (Βασ. Κωνσταντίνου 11, Χαλάνδρι) τα διηγήματα του Μισέλ Φάις «Απ' το ίδιο ποτήρι και άλλες ιστορίες». Στις 15/4 (7μμ) στο Στέκι Νεολαίας - Πολιτιστικό Κέντρο Νάουσας θα παρουσιαστεί το μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Τυφλόμυγα».
  • Τα «Ελληνικά Γράμματα» θα παρουσιάσουν: Στις 11/4 (8μμ) στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1, πλ. Αέριδων, Πλάκα) το βιβλίο των Παναγιώτη Καμπύλη - Ιωάννη Σπετσιώτη «Το εργαστήρι της Μουσικής». Στις 15/4 (1.30μμ) στη «Στοά του Βιβλίου», σε συνεργασία με Κέντρο Ψυχοθεραπείας μέσω Δράματος «Αιών», θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Η διδασκαλία του δράματος στο Δημοτικό Σχολείο».
  • Οι εκδόσεις Πατάκη (Ακαδημίας 65) θα παρουσιάσουν: Στις 13/4 (12μ) στην ΕΣΗΕΑ θα παρουσιάσουν το βιβλίο της Μαρίας Ρεζάν «Με νοσταλγία... για μια ζωή χωρίς πρόγραμμα». Στις 17/4 (7.30μμ) τα θεωρητικά - θεατρολογικά βιβλία και τις μεταφράσεις (αρχαίων δραμάτων) του Κώστα Γεωργουσόπουλου (Κ. Χ. Μύρη). Στις 19/4 (7.30μμ) θα παρουσιαστεί η σειρά των έξι βιβλίων του Γιώργου Σφήκα, με γενικό τίτλο «Η ελληνική φύση».
  • Οι εκδόσεις Δαρδανού («Γκούτενμπεργκ», «τυπωθήτω», «Σπουδή») στις 19/4 (8μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσουν το δίτομο έργο του Σαράντου Ι. Καργάκου «Ιστορία του Ελληνικού κόσμου και του μείζονος χώρου».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ