Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Κάλεσμα για συμμετοχή

Σήμερα η εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιριών και Γραφείων, από την οποία θα εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή που θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες του σωματείου στις 19, 20, 21 και 22 Μάρτη. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Στη συνέλευση, εκτός από την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, θα συζητηθούν επίσης ο απολογισμός και ο προγραμματισμός δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός, καθώς και η επιλογή δευτεροβάθμιας οργάνωσης (ΕΚΑ - Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων) για την αντιπροσώπευσή του στη ΓΣΕΕ.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το σωματείο, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει: «Η κυβέρνηση και η πολιτική της είναι αυτοί που φέρουν αποκλειστική ευθύνη για την αυξανόμενη φτώχεια, την ανεργία, το κλείσιμο επιχειρήσεων. Είναι αυτοί που έχουν φέρει σε απόγνωση εκατοντάδες εργατικά σπίτια. Η ανεργία θερίζει και τώρα τους ζητούν και την ψήφο τους. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ επιχειρούν, ο καθένας για το δικό του συμφέρον, να πείσουν τους εργαζόμενους ότι η "Κοινωνική Χάρτα Σύγκλισης" είναι για το καλό τους».

Το σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν αποφασιστικά στη γενική συνέλευση. «Με τη συμμετοχή σου - τονίζει - στις εκλογές να αναδείξουμε για άλλη μια φορά ικανή ταξική διοίκηση, που θα συνεχίσει την αγωνιστική πορεία του σωματείου για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας, για σταθερή δουλιά με δικαιώματα, για 35ωρο, 7ωρο, 5ήμερο με αύξηση των αποδοχών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ