Σάββατο 28 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Από Κούβα και Ελλάδα

Ορλάντο «Μαράκα» Βάγιε
Ορλάντο «Μαράκα» Βάγιε
Μουσικός - φαινόμενο, ο Ορλάντο «Μαράκα» Βάγιε από την Κούβα, είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της λάτιν. Φλαουτίστας, πιανίστας, ενορχηστρωτής, συνθέτης, καλύπτει όλο το φάσμα της αφροκουβανικής μουσικής. Από σάλσα μέχρι λάτιν τζαζ. Η μουσική του, ένα γεμάτο ενέργεια κράμα, περιλαμβάνει τους πιο εμπνευσμένους αυτοσχεδιασμούς, αλλά και τα πιο χορευτικά στοιχεία των μουσικών ιδιωμάτων της Κούβας και της Καραϊβικής. Μαζί με το συγκρότημά του «Maraca's Otra Vision» θα προσφέρει μια μοναδική συναυλία, τη Δευτέρα (8.30μ.μ.), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  • Ινδικός χορός και ινδική τέχνη από τη Λήδα Σάνταλα, σήμερα και αύριο (8μ.μ.), στο πολυχώρο «Shantom», (Κάτω Χαλάνδρι). Είσοδος ελεύθερη.
  • Ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο θέατρο «Χώρα» (Αμοργού 20, Κυψέλη), κάθε Δευτέρα και Τρίτη (μέχρι τις 16/3, 9.30 μ.μ.). Μαζί του η Μάρθα Φριτζήλα (φωνή) και οι μουσικοί Μπάμπης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μπαντούκ, Αλέξης Αποστολάκης, Δημήτρης Μπασλάμ, Δημήτρης Μυστακίδης, Φώτης Σιώτας, Παντελής Στόικος, Τίτος Καργιωτάκης.
  • Συναυλία - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιείται τη Δευτέρα (7.30μ.μ.), στο Θέατρο Αμερικανικού Κολεγίου. Εργα του θα παρουσιάσουν η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Χορωδία της ΕΡΤ. Τραγουδούν: Μαρία Φαραντούρη, Γιάννης Μπέζος, Κωστής Κωνσταντάρας, Μάνος Μουντάκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ