Τρίτη 16 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αλλαγές διοικήσεων

Στην άμεση αντικατάσταση των διοικήσεων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), των «Ολυμπιακών Αερογραμμών», του ΟΑΣΑ, των ΕΛΤΑ και της εταιρίας «Προαστιακός ΑΕ», αναμένεται να προχωρήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών - Επικοινωνιών.

Τα ανωτέρω διοικητικά στελέχη φέρονται να εμμένουν στις παραιτήσεις τους και σε χτεσινή συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου, ζήτησαν την άμεση αντικατάστασή τους, επικαλούμενοι λόγους «πολιτικής τάξης».

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών, Μ. Λιάπης, ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους οι διοικητές των ΔΕΚΟ της εποπτείας του, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Δηλωτικό και αυτό ότι άλλαξε η κυβέρνηση, όχι όμως και η εφαρμοζόμενη πολιτική. Μια πολιτική, που η νέα ηγεσία του υπουργείου, προφανέστατα, θεωρεί ότι μπορούν να την ασκήσουν τα ίδια πρόσωπα που είχε επιλέξει η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι από τη χτεσινή ενημερωτική σύσκεψη στο υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών, απουσίαζαν οι διοικήσεις του ΟΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με την επίσημη δικαιολογία ότι ουσιαστικά υπάγονται στο υπουργείο Οικονομίας. Επίσης, δεν παραβρέθηκαν οι διοικήσεις του αεροδρομίου Σπάτων και της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών - Ταχυδρομείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ