Τετάρτη 12 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Δεύτερη και τελευταία;

Να... κόψουν και να ράψουν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 στα «μέτρα» τους, δηλαδή να τελειώσουν τη διαδικασία των ημιτελικών στα 2 παιχνίδια, θα επιδιώξουν σήμερα Ολυμπιακός και Ηρακλής. Στην «καυτή» έδρα της Ορεστιάδας (19.00) οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν για το 2-0 στις νίκες, κάτι όχι εύκολο αφού οι «ακρίτες» μπροστά στον κόσμο τους παρουσιάζονται «σκληροτράχηλοι» και εξαιρετικά μαχητικοί. Βέβαια οι παίχτες του Στέλιου Προσαλίκα γνωρίζουν από θερμές έδρες και θα επιδιώξουν να αγωνιστούν με το γνώριμο επιθετικό τους στιλ.

Στον έτερο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον δεύτερο στη βαθμολογία Ηρακλή (17.00, ΕΤ 3) με σκοπό να ανατρέψει τα σε βάρος του προγνωστικά, που τον θέτουν εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Ο «γηραιός» πάντως δεν υποτιμά τα σαλονικιώτικα ντέρμπι και δει τις αναμετρήσεις στη Μίκρα και θα παλέψει με... νύχια και δόντια προκειμένου να μην μπλεχτεί σε περαιτέρω περιπέτειες που ίσως δημιουργηθούν από μία τρίτη αναμέτρηση με τον πάντα απρόβλεπτο «Δικέφαλο» του βορρά.

Οι ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό θα πάρουν το εισιτήριο για το «Γκραντ Τσάμπιονς Καπ» της ερχόμενης περιόδου, ενώ οι δύο που θα αποκλειστούν, μαζί με τον Πανελλήνιο, που κατέλαβε την πέμπτη θέση, θα παίξουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ