Πέμπτη 8 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥΦΛΙΑ - ΜΗΤΣΟΥ
«Ξαναπαίζει» το Γουδί για το γήπεδο

Εναν ακόμη ελεύθερο χώρο της πρωτεύουσας φέρεται διατεθειμένη να θυσιάσει η κυβέρνηση, προκειμένου να ικανοποιηθεί - μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ - το αίτημα και του Παναθηναϊκού για την κατασκευή του γηπέδου του, που θα περιλαμβάνει και πλήθος άλλων εμπορικών μη αθλητικών χρήσεων.

Χτες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς είχε μια πρώτη επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟ Α. Μήτσου και όπως δήλωσε εξετάζει το αίτημα της ομάδας για το Γουδί στη βάση της ισονομίας μεταξύ και των άλλων δύο συλλόγων, χωρίς ωστόσο να είναι έτοιμος να πάρει ακόμη οριστική απόφαση. Πάντως, ο υπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ στον ΠΑΟ έναντι ενοικίου - κάτι που δε θα στοίχιζε ούτε περιβαλλοντικά ούτε οικονομικά -υποστηρίζοντας ότι και αυτός «σαν μεγάλη ομάδα θα πρέπει να έχει το δικό του γήπεδο»...

Οπως ανέφερε ο υπουργός, ο πρόεδρος του ΠΑΟ του δήλωσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αντίρρηση να του παραχωρηθεί χώρος στο Γουδί, η οποία βρίσκεται στη Β' ζώνη προστασίας του Υμηττού, χωρίς ωστόσο να του παραδώσει την ολοκληρωμένη πρόταση της ΠΑΕ, κάτι που θα γίνει σε επόμενη συνάντηση. Οπως επίσης δήλωσε ο Γ. Σουφλιάς, η πρόταση αυτή θα εξεταστεί παράλληλα με άλλες προτάσεις που υπάρχουν, όπως αυτή του Οργανισμού Αθήνας για την κατασκευή του γηπέδου στον Ελαιώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ