Σάββατο 24 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στα ύψη το... θερμόμετρο

Οταν δυο στροφές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου στα περισσότερα... μέτωπα τα πάντα είναι ανοιχτά, τότε καταλαβαίνει κανείς την αξία της 25ης αγωνιστικής στην Α1. Αλλωστε δεν είναι λίγες οι ομάδες που σε αυτή την αγωνιστική θα παίξουν τους κόπους μιας χρονιάς.

Οσον αφορά την πρώτη θέση, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός που πλέον προηγείται στην ισοβαθμία με το Μαρούσι, θέλει να διατηρήσει τα πρωτεία. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο που λέγεται ΑΕΚ αφού τους «πράσινους» τους περιμένει ντέρμπι στα Πατήσια αλλά και την επόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Και άσχετα με τη βαθμολογική κατάσταση των αντιπάλων, σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει και το γόητρο.

Στη μάχη που δίνεται για ένα πλασάρισμα στην οκτάδα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Κοζάνη όπου Μακεδονικός και Ολυμπιακός κοντράρονται σε ένα αγώνα όπου όποιος χάσει... χάνεται. Οι Θεσσαλονικείς ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν τις δυνατότητες να κάμψουν την αντίσταση των «ερυθρόλευκων», ωστόσο και οι επισκέπτες από τη μεριά τους έχουν πάρει τα πάνω τους μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αμαρουσίου. Για ένα πλασάρισμα σε θέση που οδηγεί στα πλέι οφ θα... μονομαχήσουν και ο ΠΑΟΚ με το Περιστέρι. Ντέρμπι όμως υπάρχει και στην... ουρά της βαθμολογίας, καθώς στα Ιλίσια, ο γηπεδούχος Ηλυσιακός και ο Ιωνικός ΝΦ παίζουν ίσως το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς όλα αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. Την ίδια ώρα, ενδεχόμενο «στραβοπάτημα» του Ιωνικού θέλει να εκμεταλλευτεί το Ηράκλειο που ωστόσο έχει δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας στην Πάτρα τον Απόλλωνα.

ΣΑΒΒΑΤΟ: (Κοζάνη 16:00 ΕΤ1) Μακεδονικός-Ολυμπιακός, (Ιλίσια 17:00 ) Ηλυσιακός-Ιωνικός ΝΦ, (Πάτρας 17:00) Απόλλων Πατρών-Ηράκλειο, (Σπόρτιγκ 19:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. ΚΥΡΙΑΚΗ: (Πυλαία 16:30 ΕΤ1) ΠΑΟΚ-Περιστέρι, (Ιβανώφειο 17:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Αρης-Πανιώνιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ