Τετάρτη 28 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Ανεβάζουν «στροφές»

Με περιοδείες σε χώρους δουλιάς, συσκέψεις σωματείων, γενικές συνελεύσεις εργαζομένων κι άλλες δραστηριότητες συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία του ταξικού, αγωνιστικού γιορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς και στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας.

Στη Λάρισα και χτες κλιμάκια του Εργατικού Κέντρου και των συνδικαλιστικών οργανώσεων της δύναμής του περιόδευσαν σε δεκάδες εργασιακούς χώρους καλώντας τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικά και μαζικά το «παρών» τους στις διήμερες εκδηλώσεις που αποφάσισε, οι οποίες κορυφώνονται με την απεργιακή συγκέντρωση, που συνδιοργανώνει με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Σάββατο στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Επίσης, αυτή τη βδομάδα, ύστερα από πρόταση του Εργατικού Κέντρου, στους χώρους δουλιάς της Λάρισας πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας μιας ώρας και πολύμορφες εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα, ο γιορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς θα έχει έντονο αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα, με τη συναυλία αλληλεγγύης στους λαούς της Κύπρου, της Παλαιστίνης και του Ιράκ, την Παρασκευή, στις 9 μ.μ. με το συγκρότημα «ΝΟΣΤΟΣ» στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται και οι ταξικές δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος στο νομό Μαγνησίας, όπου η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το Σάββατο, στις 9.30 π.μ., στην πλατεία Δημαρχείου.

Για τον αγωνιστικό γιορτασμό της 1ης Μάη προετοιμάζονται και οι εργαζόμενοι της Καρδίτσας, όπου η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου διοργανώνει το Σάββατο απεργιακή συγκέντρωση. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου και νωρίτερα, στις 9.30 π.μ. στην αγορά θα γίνει προσυγκέντρωση που διοργανώνει η Γραμματεία Καρδίτσας του ΠΑΜΕ.

Απεργιακή συγκέντρωση διοργανώνει το Σάββατο και η Γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ η οποία θα γίνει στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ