Πέμπτη 29 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Αντιδράσεις για Μπλάτερ

Με χλευασμό αντιμετωπίστηκε στο σύνολό της από τα ΜΜΕ και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου η πρόταση - φιλοδοξία του Ζεπ Μπλάτερ να καταργηθούν οι ισοπαλίες στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και να υπάρχει οπωσδήποτε νικητής, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. «Ο Μπλάτερ δίνει πολλές συνεντεύξεις και μερικές φορές δεν έχει τίποτα το ουσιαστικό να πει. Δεν είμαστε σε θέση να αλλάξουμε κάτι που λειτουργεί σωστά. Την ώρα που τα έλεγε αυτά, θα πρέπει να τον συνόδευε κλίμα ευφορίας», δήλωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής και αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Χούλιο Γκρονδόνα. «Πού είναι το λάθος σε μία δίκαιη ισοπαλία; Αυτή η πρόταση αξίζει κόκκινη κάρτα», ανέφερε η «Bild», ενώ τόσο η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, όσο και το γερμανικό περιοδικό, «Kicker», ζητούν από τους επισκέπτες τους στις επίσημες ιστοσελίδες τους στο Ιντερνετ να ψηφίσουν, για το αν συμφωνούν μαζί του.

  • Νέα μηνύματα αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο οργανισμός του Αργεντίνου θρύλου αντιδρά θετικά στις προσπάθειες των γιατρών, καθώς άνοιξε επιτέλους τα μάτια του, ενώ αρχίζει να πίνει και υγρά. Πάντως, εξακολουθεί να παραμένει στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα. Ωστόσο, οι γιατροί έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξή του καθώς αναπνέει εδώ και πολλές ώρες χωρίς τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης.
  • Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι ο αντικαταστάτης του Κλαούντιο Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun». Σε δημοσίευμά της την Τετάρτη αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο έναντι 25 εκ. λιρών και ζήτησε από το βοηθό του, Μπάλτεμαρ Μπρίτο, και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σιλβίνιο Λούρο, να τον ακολουθήσουν στο Λονδίνο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ