Τρίτη 18 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Χαρές και... λύπες

Χαρές και... λύπες περιλάμβανε η 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, έστω και δύσκολα, πέρασε το εμπόδιο της Προοδευτικής με το συνήθη... ύποπτο Εμάνουελ Ολισαντέμπε να σκοράρει στην εκπνοή του αγώνα για μια ακόμη φορά.

Ο Ολυμπιακός, που για ενενήντα λεπτά πίστευε ότι θα πιάσει τον ΠΑΟ στην κορυφή, κέρδισε εύκολα τον Αρη, όμως παρέμεινε δυο πόντους πίσω από τους «πράσινους». Τώρα όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, με σαφώς τους πρωτοπόρους να έχουν τον πρώτο λόγο.

Οριστικά ο ΠΑΟΚ σφράγισε το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την επικράτησή του επί της Χαλκηδόνας. Ο Αρης αν και έχασε στη Ριζούπολη εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του. Η Προοδευτική υποβιβάστηκε, ενώ Ακράτητος και Πανηλειακός παλεύουν για μια θέση στα μπαράζ παραμονής (η άλλη οδηγεί στη Β' Εθνική).

Ο Πανιώνιος πήρε προβάδισμα έναντι της Χαλκηδόνας, για έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από χτες ο Γιόζεφ Μπουμπένκο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ