Πέμπτη 3 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ
Οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Το πρόγραμμα των κεντρικών συγκεντρώσεων, στις οποίες πρόκειται να απευθύνουν χαιρετισμό και εκπρόσωποι κομμουνιστικών και αριστερών κομμάτων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχει ως εξής:

- Σήμερα Πέμπτη, στα Γιάννενα, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο ευρωβουλευτής Κ. Αλυσσανδράκης και από το Κομμουνιστικό Κόμμα στη Δανία η Λίνε Χάμερ Νονμπόε, μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Το Κομμουνιστικό Κόμμα στη Δανία συμμετέχει στο «Λαϊκό Κίνημα ενάντια στην ΕΕ» και στο ευρωψηφοδέλτιό του.

- Αύριο Παρασκευή στην Πάτρα, στις 9 μ.μ. στην Πλατεία Τριών Συμμάχων. Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα χαιρετίσουν οι Κώστας Καζάκος και Σεργκέι Χριστολουμπιόβ, αντιπρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Λετονίας, υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Αύριο Παρασκευή στην Κέρκυρα, στις 9 μ.μ., στο Πλακάδο του Αγίου Σπυρίδωνα, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσει το μέλος της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Δανίας Λίνε Χάμερ Νονμπόε.

- Το Σάββατο στη Χαλκίδα, στις 9 μ.μ., στο «Στρογγυλό», θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Σεργκέι Χριστολιουμπόβ, αντιπρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Λετονίας, υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στις 9 μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους. Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα χαιρετίσουν οι Χασάν Σάρφο, υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Κομμουνιστικού Κόμματος Βοημίας - Μοραβίας και Φόσκο Τζιανίνι, διευθυντής της Κομμουνιστικής Επιθεώρησης Ιταλίας «Λ' Ερνέστο».

- Τη Δευτέρα, 7/6, στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, ο Γ. Πατάκης και ο Οζγκιούρ Σεν, μέλος της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας.

Στην Αθήνα

Την Τετάρτη, 9/6, πραγματοποιείται στην Αθήνα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 8.30 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως. Θα μιλήσουν η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης. Θα χαιρετίσουν οι Εμανουέλα Μπερναρντίνο, υπεύθυνη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πορτογαλικού Κομμουνιστικού Κόμματος και εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Κύπρου.

Οι προσυγκεντρώσεις για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας έχουν οριστεί για τις 7.30 μ.μ. στα παρακάτω σημεία:

- Ομόνοια: Νότιες συνοικίες, 3ο και 4ο Διαμέρισμα, Πειραιάς.

- Πλατεία Βάθης: Δυτικές και Νοτιοδυτικές συνοικίες.

- Χαλκοκονδύλη: Ανατολικές, Νοτιοανατολικές συνοικίες και 2ο Διαμέρισμα.

- Πλατεία Λαυρίου: Κλαδικές Οργανώσεις.

- Πλατεία Βικτωρίας: Βόρειες, Βορειοδυτικές συνοικίες.

- Παναθήναια: Βορειοανατολικές συνοικίες, 7ο Διαμέρισμα.

- Πλατεία Αμερικής: 5ο και 6ο Διαμέρισμα.

- Χαυτεία: ΑΕΙ - ΤΕΙ και κλαδικές της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ