Τετάρτη 23 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δ' ΟΜΙΛΟΣ
Τα πάντα ανοιχτά

Στα ύψη ανεβαίνει η αγωνία στη σημερινή τρίτη αγωνιστική του Δ' ομίλου όπου κλείνει και την αυλαία της Α' φάσης στη διοργάνωση. Δυο φαβορί, Γερμανία και Ολλανδία διεκδικούν τη μια προνομιούχο θέση που απέμεινε για την πρόκριση στην οκτάδα, αφού ως γνωστό η Τσεχία έχει ήδη καπαρώσει την άλλη.

Οι Γερμανοί θέλουν τη νίκη κόντρα στους Τσέχους (21.45 ΕΤ1) αφού έτσι σφραγίζουν το εισιτήριο της πρόκρισης ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Σε περίπτωση που έρθουν ισόπαλοι τότε θα πρέπει να εύχονται και στον άλλο αγώνα να μην υπάρχει νικητής αφού ακόμα και έτσι περνάνε αυτοί. Παρά το γεγονός ότι η Εθνική Γερμανίας δεν έχει πείσει ακόμα, ο Ρούντι Φέλερ δείχνει να εμπιστεύεται τους παίκτες του και ευελπιστεί ότι την κρίσιμη ώρα θα δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Τη δική τους μάχη θα δώσουν Ολλανδοί και Λετονοί (21.45 ΝΕΤ) που επιδιώκουν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι και ήττα των Γερμανών. Οι Λετονοί, μετά την ισοπαλία που απέσπασαν από τη Γερμανία, είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και σίγουρα θα εμφανιστούν αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη. Αλλωστε, το γεγονός ότι ακόμα έχουν ελπίδες για πρόκριση, τους δίνει ένα δέλεαρ παραπάνω. Στην αντίπερα όχθη, οι Ολλανδοί από την πλευρά τους, μετά την ήττα - σοκ από τους Τσέχους δε θέλουν να σκέφτονται τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη κόντρα στους Λετονούς. Αυτό που ζήτησε ο Ντικ Αντβοκατ από τους παίκτες του είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούν από την αρνητική κριτική που γίνεται τόσο προς το πρόσωπο του προπονητή όσο και γενικότερα προς την ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ