Σάββατο 26 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΑΝΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ
Χωρίς φαβορί

Μπορεί να περίμεναν να δούνε απέναντί τους την Ιταλία εντούτοις αυτό δε σημαίνει όμως ότι υποβαθμίζουν τη Δανία. Αντίθετα οι Τσέχοι, έμπειροι σε διεθνείς διοργανώσεις ξέρουν πολύ καλά ότι η απόσταση του ζενίθ από το ναδίρ είναι πολύ κοντά. Τσεχία και Δανία την Κυριακή στο «Ντραγκάο» (21.45 ΕΤ1) θα κλείσουν τη φάση των προημιτελικών και θα συμπληρώσουν την τετράδα της διοργάνωσης.

Αν και με τις πολύ καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση θεωρείται από πολλούς το φαβορί της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας Κάρελ Μπρούνκερ έχει αντίθετη γνώμη. «Δε μας ενδιαφέρει αν κάποιοι μας κολλάνε τη στάμπα του φαβορί. Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και το ίδιο θα κάνουμε και με τη Δανία την οποία θα πρέπει να μελετήσουμε καλά» τόνισε ο Τσέχος προπονητής. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του διεθνή παίκτη Σμίτσερ που τόνισε ότι τα πάντα αρχίζουν από την αρχή τώρα. «Χαιρόμαστε που προκριθήκαμε με τρεις νίκες αλλά αυτό δεν έχει σημασία πλέον. Τώρα αρχίζουμε από το μηδέν».

Μπορεί στη Δανία ακόμα να μην έχουν ξεμπερδέψει με τους ψιθύρους για το περίφημο πλέον 2-2 κόντρα στη Σουηδία εντούτοις οι «ρόλιγκανς» δε δίνουν πλέον καμιά σημασία και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ο αγώνας της Κυριακής. Η καλή εμφάνιση κόντρα στη Σουηδία έστω και εάν η νίκη χάθηκε στις καθυστερήσεις έχει ανέβασει την ψυχολογία των Δανών. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μόρτεν Ολσεν αναγνωρίζει το γεγονός ότι η Τσεχία είναι δυνατή και επικίνδυνη ομάδα άλλα παρόλα αυτά τονίζει ότι δεν τους φοβούνται και έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ