Τετάρτη 30 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ της ΑΕΚ για δυο ακόμη χρόνια θα είναι ο Φώτης Κατσικάρης μετά τη χτεσινή απόφαση της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ελληνα τεχνικού.. «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος, που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ, για τα επόμενα δύο χρόνια» σχολίασε λίγο αργότερα στον επίσημο δικτυακό τόπο των «κιτρινόμαυρων» ο Φώτης Κατσικάρης που δήλωσε ότι ευελπιστεί πως η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ φανέλα θα συνεχίσει να φορά ο Γιώργος Καλαϊτζής ο οποίος μετά τον Φραγκίσκο Αλβέρτη έγινε ο δεύτερος παίκτης της ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που ανανέωσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι». Ο διεθνής πλέι μέικερ συμφώνησε την Τρίτη να παραμείνει στο ρόστερ των «πρασίνων» για τα επόμενα δύο χρόνια και αμέσως μετά εξέφρασε την ικανοποίησή του.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ των πανελλήνιων πρωταθλημάτων καταρτίστηκαν από την Πμοσπονδία Πάλης οι εθνικές ομάδες ανδρών στην ελληνορωμαϊκή και την ελευθέρα καθώς και η εθνική γυναικών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Τα ονόματα αναλυτικά: ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ: 55κ Κιουρεγκιάν, 60κ Γκίκας, 66κ Αρκουδέας, 74κ Κολιτσόπουλος, 84κ Αβράμης, 96κ Θάνος, 120κ Κουτσιούμπας. ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ: 55κ Καρντάνοφ, 60κ Ασλανασβίλι, 66κ Τασκούδης, 74κ Μπετινίδης, 84κ Λοϊζίδης, 96κ Λαλιώτης, 120κ Μπατζέλας. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 48κ Ψαθά, 55κ Πουμπουρίδου, 63κ Ζυγούρη, 72κ Βρυώνη.

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ αυτού... Ζρνταν Αντριτς. Ο 24χρονος Κροάτης αμυντικός μέσος αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη «καλοκαιρινή» μεταγραφή του Παναθηναϊκού, καθώς απομένει μόνο το τυπικό της διαδικασίας, για να περάσει το κατώφλι της Παιανίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ