Παρασκευή 2 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
Επιλογές
Μουσικοχορευτικές προσκλήσεις

Στο θέατρο του Λυκαβηττού φιλοξενείται μέχρι και αύριο η παράσταση «Lord of the Dance», ένα μουσικοχορευτικό φαινόμενο, που φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Michael Flatley. Θα πραγματοποιηθούν και μεταμεσονύχτιες παραστάσεις.

  • Στον ίδιο χώρο, τη Δευτέρα, φιλοξενείται η παράσταση του διάσημου χορευτή - χορογράφου Χοακίν Κορτές, με τίτλο «Live» και «χρώμα» φλαμένκο.
  • Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παλλήνης, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λόφου Παλλήνης, διοργανώνει συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου, σήμερα (9μ.μ.), στο Πεδίο του Αρεως Λόφου Παλλήνης. Μαζί του εμφανίζεται ομάδα νέων τραγουδιστών - χορευτών και 14μελής ορχήστρα.
  • Βραδιά κλασικής κιθάρας στο «Θέατρο Πέτρας», σήμερα (9.30 μ.μ.), από τον Θοδωρή Κυριακό και το κιθαριστικό σύνολο «Ιλιον», σε έργα Βιβάλντι, Μπιτλς, Χατζιδάκι κ.ά.
  • Χρώματα, ήχοι και φωνές της Ιαπωνίας, την Κυριακή (9μ.μ.) στο Ηρώδειο, στη μουσικοχορευτική παράσταση «The Space». «Πρωταγωνιστές» τρία μουσικά όργανα: το σαμισέν (παραδοσιακό τρίχορδο), το βαντάικο (ιαπωνικά κρουστά) και το σακουχάτσι (πνευστό από μπαμπού), που ερμηνεύονται από το «Hibiki Ensemble», το μουσικό σύνολο που δημιουργήθηκε για να διαδώσει την ιαπωνική παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο.
  • Τη Δευτέρα, στο Ηρώδειο εμφανίζεται η ορχήστρα «Oxford Philomusica», υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Μάριου Παπαδόπουλου και με σολίστ τον πιανίστα Αρη Γαρουφαλή, σ' ένα πρόγραμμα με έργα Γιάννη Ιωαννίδη, Μανόλη Καλομοίρη και Γκούσταβ Μάλερ.
  • Χιπ χοπ με άποψη στο «Θέατρο Πέτρας», τη Δευτέρα, στην Πετρούπολη (9.30μ.μ.), από το συγκρότημα «Cypress Hill».
  • Μεγάλα ονόματα της ροκ θα παρελάσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη από το «Κατράκειο» της Νίκαιας, στο πλαίσιο του «Athens Open Air Fest». Επίσημη καλεσμένη και τις δύο μέρες η εκρηκτική Doro.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ