Τρίτη 25 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ισχυρές δοκιμασίες

Για τις Εθνικές Ανδρών και Ελπίδων με τις αντίστοιχες ομάδες της Ιρλανδίας.

Ενα δυνατό τεστ κόντρα σε μια αξιόλογη ομάδα που έχει ισχυρή έδρα χαρακτήρισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Δανιήλ το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο: «Η αντίπαλός μας είναι δυνατή στην έδρα της», είπε κατά την αναχώρηση ο ομοσπονδιακός τεχνικός που συμπλήρωσε πως θα έχει την ευκαιρία να δει ένα μέρος των δυνατοτήτων της ομάδας: «Το φιλικό κόντρα στην Ιρλανδία θα είναι ένα δυνατό ματς για την Εθνική μας. Υπάρχει αλλαγή νοοτροπίας στις τάξεις μας και πιστεύω ότι το γεγονός αυτό θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακόμα, έπλεξε το εγκώμια της Ιρλανδίας, επισημαίνοντας πως έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές που παίζουν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και γι' αυτό παίζει πολύ καλά στην έδρα της. «Διαθέτει άσους που αγωνίζονται σε μεγάλες αγγλικές ομάδες, όπως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ. Η Ιρλανδία μπορεί να μην παίζει όπως η Γερμανία, αλλά το παιχνίδι της μοιάζει με αυτό της Φιλανδίας». Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γεωργάτος και Μαχλάς.

Στο ίδιο αεροπλάνο ήταν και η Εθνική Ελπίδων που σήμερα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της Ιρλανδίας (19.00 ώρα Ελλάδας). Ο τεχνικός Γιάννης Κόλλιας εμφανίστηκε αισιόδοξος, υποστηρίζοντας πως το παιχνίδι θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα και στάθηκε στην απουσία του Λάμπρου Χούτου: «Η απουσία του Λάμπρου θα είναι πρόβλημα για μας, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε και χωρίς αυτόν, καθώς θα τον έχουμε μαζί μας μόνο όταν δε θα είναι στην Εθνική ανδρών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ