Τετάρτη 4 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Το Παράρτημα Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει, το Σάββατο 7.8.2004 στη Σκάλα Λακωνίας στο Κέντρο «Πολιτάκου» ώρα 8 μμ, συνεστίαση αφιερωμένη στην ειρήνη. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (προσκλήσεις θα δίνονται και, επιτόπου, στο χώρο της εκδήλωσης).

-- Την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ οργανώνουν το Τοπικό Συμβούλιο της Σαϊδόνας και ο Σύλλογος των Απανταχού Σαϊδονιτών, την Κυριακή 8 Αυγούστου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11πμ, στη Σαϊδόνα Μεσσηνίας, στο χώρο του μνημείου.

- Εκδήλωση τιμής στους νεκρούς αγωνιστές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ που έπεσαν στη μάχη στις Καρούτες Φωκίδας, μαχόμενοι ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές, οργανώνει το Παράρτημα Αμφισσας της ΠΕΑΕΑ, την Κυριακή 8 Αυγούστου. Η εκδήλωση θα γίνει στο ομώνυμο χωριό, στις 11.30πμ.

Τα κεντρικά της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν για την εκδήλωση που ξεκινούν στις 7 πμ από την πλατεία Κάνιγγος (τηλ: 210.3802.923 και 210.5817384).

H ΠΕΑΕΑ Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας, ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ανω Λουσών «Τα Σουδενά» και το Τοπικό Συμβούλιο του ΔΔ Ανω Λουσών του Δ. Καλαβρύτων, διοργανώνουν στα Ανω Σουδενά (Ανω Λουσοί), την Κυριακή 8.8.2004 και ώρα 11.30 πμ, εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες ενάντια στους κατακτητές, για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική προκοπή.

Τα κεντρικά της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν για την εκδήλωση που θα αναχωρήσει, ανήμερα, στις 7 το πρωί από την πλατεία Κάνιγγος (Για συμμετοχή στο τηλέφωνο: 210/8234296).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ