Τρίτη 10 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Για τον Κέχρο Ροδόπης

Στο ρεπορτάζ του Σαββάτου 7/8/2004 με τον τίτλο «Χωριά Κέχρου Ροδόπης: Εγκαταλειμμένα στη φτώχεια», εκ παραδρομής γράφτηκε στον πλαγιότιτλο «Περιοδεία αντιπροσωπείας της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ στο πομακοχώρι του Κέχρου» αντί «στην κοινότητα του Κέχρου» που είναι και το σωστό, όπως ακριβώς διατυπώνεται και στο σχετικό ρεπορτάζ.

Με την ευκαιρία αυτή να σημειωθεί και ένα ιδιαίτερο πρόβλημα που εξέθεσαν στο κλιμάκιο του ΚΚΕ οι κάτοικοι της Ανω Καμπής της Κοινότητας Κέχρου και το οποίο αφορά το νερό. Συγκεκριμένα, ο σ. ΣΙΝΑΝ ΠΙΝΤΖΑΛ, κάτοικος της Ανω Καμπής που συνόδεψε το κλιμάκιο σ' όλη την περιοδεία, είπε τα εξής: Ολες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις επικαλούνταν διάφορες δικαιολογίες, όπως π.χ. η έλλειψη κονδυλίων, για την υδροδότηση των χωριών της κοινότητας. Ποια δικαιολογία υπάρχει για τη μη υδροδότηση της Ανω Καμπής από τις πηγές που είναι στην περιοχή ΧΙΛΙΑ και που απέχουν μόνο 4 χιλιόμετρα από την Ανω Καμπή;

Να σημειωθεί ότι, σύντομα, το κλιμάκιο της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ θα επισκεφθεί και τα υπόλοιπα χωριά της Κοινότητας του Κέχρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ