Παρασκευή 13 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Στάση εργασίας και συνέλευση την Πέμπτη

Τετράωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 19 Αυγούστου από τις 3 έως τις 7 το απόγευμα ώστε να συμμετέχουν όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Αθήνας στην Γενική Συνέλευση στις 5 το απόγευμα στο θέατρο «Ακάδημος» για να αποφασίσουν μαζί τη συνέχιση του αγώνα, κήρυξαν ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αττικής και το Συντονιστικό των Σωματείων του κλάδου.

«Ο αγώνας μας απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών» σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα προς όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της Αθήνας και σημειώνουν, ότι απαιτείται μαζική, αγωνιστική, αποφασιστική συμμετοχή στη συνέλευση η οποία γίνεται στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα που έχουν ξεκινήσει για την ικανοποίηση αιτημάτων που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Οι αγώνες, σημειώνουν στη συνέχεια, που έγιναν από την αρχή του χρόνου, ήταν σημαντικοί και όσοι συμμετείχαν συνέβαλαν αποφασιστικά. Αναδείχτηκαν τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων με τους μισθούς πείνας, τις μορφές απασχόλησης «σκουπίδια», την εντατικοποίηση, την πολυαπασχόληση.

Αυτός ο αγώνας, καταλήγουν, συνεχίζεται και χρειάζεται να συγκεντρωθούν δυνάμεις. Ο κάθε ένας που θα λείψει, θα αδυνατίσει τον αγώνα και θα μετρήσει υπέρ των ξενοδόχων. Θα μετρήσει υπέρ των μισθών πείνας, των ελαστικών μορφών απασχόληση, των απολύσεων που θα επιχειρήσουν οι ξενοδόχοι, της κατάργησης των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ