Παρασκευή 13 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στάση εργασίας στο «Flash»

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό «Flash», την Δευτέρα 16 Αυγούστου, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμη για τον Ιούλη. Η στάση εργασίας, την οποία κήρυξε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ μετά από εξουσιοδότηση της συνέλευσης των εργαζομένων του ραδιοφωνικού σταθμού, θα πραγματοποιηθεί από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό «Flash», σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, αποφάσισαν ομόφωνα να εξουσιοδοτήσουν το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου η Ενωση να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να πιεστεί η εργοδοσία - η οποία δεν τηρεί τη «δέσμευσή» της για ομαλοποίηση της κατάστασης - και να καταβάλλει τα δεδουλευμένα τους.

  • Σ' όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και απολύσεις. Μετά την «Απογευματινή» όπου απολύθηκαν ή υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν τουλάχιστον 6 δημοσιογράφοι, απόλυση είχαμε και στον τηλεοπτικό σταθμό «Cosmopolis». Χτες απολύθηκε άνευ λόγου και αιτίας, η Μαρία Τζίμα. Μάλιστα, η απόλυση της τελευταίας έγινε από την εταιρία POLIS, ενώ της γνωστοποιήθηκε από... δικαστικό επιμελητή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ