Σάββατο 14 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αγώνες ερασιτεχνικού θεάτρου

Αναβάθμιση του θεσμού του πανελλήνιου διαγωνισμού ερασιτεχνικού θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, που «μετρά» ήδη τέσσερις διοργανώσεις, επιχειρεί από φέτος το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας του Θρακικού Κέντρου Πολιτισμού «Διόνυσος». Ετσι, η φετινή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από 3-10 Οκτώβρη, θα αποτελεί τους Α' Πανελλήνιους Αγώνες Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας.

Οι αγώνες απευθύνονται και πάλι σε ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα από όλη την Ελλάδα, με εκτός συναγωνισμού να είναι το παιδικό θέατρο. Τα πρώτα τρία βραβεία για τις καλύτερες παραστάσεις θα είναι χρηματικά, ενώ θα υπάρχουν και βραβεία σκηνοθεσίας, καλύτερων αντρικών και γυναικείων ρόλων κλπ.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις προγραμματίζεται, μεταξύ άλλων, τριήμερο συμπόσιο με θέμα «Ερασιτεχνικό θέατρο και πρωτοπορίες», υπό την αιγίδα του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και σεμινάρια, εκδρομές κ.ά.

Οι αιτήσεις συμμετοχής λήγουν στις 31 Αυγούστου και υποβάλλονται στη διεύθυνση: Θρακικό Κέντρο Πολιτισμού «Διόνυσος», ΤΘ 34, ΤΚ 68200, Νέα Ορεστιάδα Εβρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ