Παρασκευή 27 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αρχισε το πάρτι

Μπήκαν, λοιπόν, οι υπογραφές για τη συγκρότηση του υπουργείου Τουρισμού και ο Δ. Αβραμόπουλος είπε να το γιορτάσει με ένα ...«μπιτς πάρτι» στη Βάρκιζα. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται εάν είναι ένα απλό πάρτι ή μια πράξη συμβολική για την πολιτική στην οποία θα επιδοθεί το νεοσύστατο υπουργείο και ο υπουργός του. Συμβολική για το συνεχόμενο «φαγοπότι» που θα ακολουθήσει.

Βεβαίως, η πρόσκληση για φαγοπότι δεν έχει μαζικό χαρακτήρα, καθώς άλλο είναι να φας μερικά φιστίκια σε ένα παρτάκι και άλλο να φας εκατομμύρια και εκατομμύρια ευρώ στο μεγάλο πάρτι του ξεπουλήματος της δημόσιας τουριστικής περιουσίας.

Βέβαια, για να μην αδικήσουμε τον Δ. Αβραμόπουλο, δεν είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνει ότι στα γλέντια και στα πανηγύρια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη λαϊκή... Βασίλω. Αλλο τώρα αν οι ιδιοκτήτες των αναψυκτηρίων της Αθήνας και άλλων συναφών καταστημάτων τα είχαν βάψει μαύρα με τις τσεκουράτες αυξήσεις που είχε επιβάλει στα τραπεζοκαθίσματα ο νυν υπουργός Τουρισμού, όταν ήταν δήμαρχος. Και κάποιοι αναρωτιούνται, ακόμα, μήπως η υπερβολική τιμή του καφέ σε πολλά από αυτά τα μαγαζιά έχει σχέση και με εκείνες τις δυσβάσταχτες αυξήσεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ