Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στερνό «αντίο» στον Λυκούργο Κομίνη

Τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον δημοσιογράφο Λυκούργο Κομίνη, που «έφυγε» την Κυριακή 29.8.2004 χτυπημένος από την επάρατη νόσο στα 66 χρόνια του, έδωσαν οι συγγενείς, οι φίλοι και πλήθος κόσμου. Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία των συναδέλφων δημοσιογράφων, που γνώριζαν τον Λ. Κομίνη στο επάγγελμα ως συνεργάτες, είτε στην καθημερινή του δημοσιογραφική δραστηριότητα.

Η κηδεία του Λ. Κομίνη έγινε από το Α` Νεκροταφείο, ενώ το νεκρό αποχαιρέτησαν εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ (με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ενωσης Μ. Μαθιουδάκη), της ΠΟΕΣΥ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιστασιακών Δημοσιογράφων Ν. Καραντηνός, του ΕΔΟΕΑΠ κ.ά. Ανάμεσα στο πλήθος, στην κηδεία, διακρίναμε πολλούς επώνυμους, πολιτικούς και κυβερνητικούς παράγοντες, βουλευτές και υπουργούς. Επίσης, ήταν εκεί και εκπρόσωποι του «Ρ». Ενώ πάρα πολλά ήταν και τα στεφάνια συγγενών και φίλων - ανάμεσά τους και του «Ρ» - που κατατέθηκαν στον τάφο του.

Συλλυπητήρια τηλεγραφήματα στην οικογένειά του απέστειλαν - εκτός των άλλων - η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Κόμματος Μάκης Μαΐλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ