Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Ελπιδοφόρο ξεκίνημα

Η επιστροφή στο «Καυτατζόγλειο» έπειτα από 28 μήνες σημαδεύτηκε από την ισοπαλία με τη Λιντς αλλά και το γκολ του Σινιόρι για τον Ηρακλή. Ο «γηραιός» αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον αγγλικό σύλλογο ικανοποιώντας το κοινό του, αλλά και τον Σέρχιο Μαρκαριάν στην τελική «πρόβα» πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γυριστό σουτ του Σινιόρι στο 8' για να ισοφαρίσουν οι Αγγλοι στο 81' με τον Μπάτλερ. Λίγο πριν από την έναρξη του ματς, τιμήθηκε ο Σάββας Κωφίδης (ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία λεπτά με τη φανέλα του Ηρακλή) από τον νομάρχη Θεσ/νίκης, αλλά και συνδέσμους του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Νεμπεγλέρας (81' Στεφανής), Δρούγας (78' Καπετάνος), Γκαρσία (75' Σνάουτσερ), Σενγκιρί, Κατσιαμπής, Πουρσανίδης, Κεϊτά (82' Κωφίδης), Μπακιρτσίογλου, Σινιόρι (46' Παπαποστόλου), Μίετσελ.

ΛΙΝΤΣ: Σάλιβαν, Ρίτσαρντσον, Πίου, Σπριγνκ, Ντούμπερι, Μπάτλερ, Μπράνκο (73' Τζόνσον), Ράιτ, Χίνγκρεντ (60' Τζόακιμ), Ρίκετς (60' Κανταμαρτερί), Γκούπι (60' ΜακΜάστερ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ